Online inchecken bij Schiphol spaart u tijd

Eenvoudig thuis kunnen inchecken bij Schiphol is natuurlijk een stuk prettiger dan in een drukke hal waar u met vele andere mensen op elkaar moet wachten. Deze nieuwe methode is mogelijk gemaakt door luchthaven Schiphol. Deze methode kan u namelijk een hoop tijd schelen, en ook ergernis en hierdoor begint ook uw reis een stuk ontspannender. Gewoon thuis vanuit uw luie stoel kunt u online inchecken op Schiphol en bij aankomst op de luchthaven hoeft u enkel nog uw ruimbaggare af te geven. U kunt uren van te voren al inchecken, het is zelfs mogelijk om bij een aantal luchtvaartmaatschappijen een stoel te selecteren. Dus hoe vroeger u al incheckt, hoe meer keuze u hierin heeft.

Online incheckenMeerdere mogelijkheden om in te checken

Als u thuis de mogelijkheid niet heeft om in te checken, dan kunt u dit ook bij Schiphol volledig zelf doen. Namelijk bij de, Self Service Check In. Dit kan in een kiosk die op de luchthaven Schiphol aanwezig is en op een aantal punten is geplaatst (nabij de incheckbalies, Schiphol Plaza en ook in de WTC Traverse). Hierbij dient men wel ruim van te voren aanwezig te zijn. Zo zijn de controles een stuk sneller en efficiënter en nu ook het inchecken. Alles wordt er aan gedaan om het op Schiphol in alles goed te kunnen laten doorstromen. Door de grote stijging in het aantal reizigers is dit ook een zeer belangrijk aspect in de omgang hiermee.

Daarom zijn dit soort slagende projecten zeer belangrijk omtrent het flink aantal passagiers dat is toegenomen de afgelopen periode. De snellere doorstroom is voor zowel de passagiers als voor Schiphol erg prettig. Hier springen ook de omliggende bedrijven bij Schiphol slim op in. Zo wordt er bijvoorbeeld door de omliggende parkeeraanbieders alles aan gedaan om het voor de reiziger zo aantrekkelijk mogelijk te maken om zo snel mogelijk op Schiphol te kunnen zijn, door de de reiziger al voor de vertrekhallen af te laten zetten. Ook concurreren zij met aantrekkelijke tarieven. U als reiziger profiteert hier van!