Reserveer gratis parkeren bij ParkFlyRent.nl

Heb jij een leuke reis geboekt voor het houden van een vakantie? Dan wil je natuurlijk zo veel mogelijk geld besparen om dit op je vakantiebestemming te kunnen besteden. Heb je ook al nagedacht over de reis naar Schiphol? Ga je met je eigen auto, kijk dan eens op de site van ParkFlyRent.nl naar de mogelijkheid die er is om gratis je auto te parkeren terwijl jij geniet van jouw welverdiende vakantie. De gemiddelde tarieven voor het parkeren van je eigen auto lopen op tot wel €100,00 per week bij andere parkeeraanbieders. ParkFlyRent biedt een gratis parkeerplek aan, en verhuurt tijdens jouw reis jouw auto. De opbrengst hiervan wordt met jouw gedeeld en hierdoor verdien je zelfs geld tijdens jouw vakantie.

 

ParkFlyRentHoe werkt het?

 

Zodra je bent aangekomen bij ParkFLyRent zal je door een privéchauffeur worden gebracht naar de vertrekhal bij Schiphol. Ook bij terug komst op de luchthaven word je opgehaald door de privé chauffeur en word je weer terug gebracht bij jouw auto die vervolgens weer schoon van binnen en buiten klaar staat. In de tijd dat jij geniet van de vakantie gaat jouw auto de verhuur in. Jouw auto is all- risk verzekerd (los van jouw verzekering). Garant staan voor je auto doet deze parkeeraanbieder dankzij de eigen verzekeringspolis bij Bovemij, waar jouw auto verzekerd is tijdens de verhuur. De verzekering dekt alle materiële schade tot maar liefst € 2,5 miljoen. Hierdoor word alle schade voor onze rekening. De huurder van jouw auto zal een eigen risico moeten betalen wat stimuleert om veilig en voorzichtig met jouw auto te rijden. Bij Schade of een verkeersovertreding? Dragen wij hier dus vanzelfsprekend de zorg van. Word je auto niet verhuurt omdat er geen vraag naar is op dat moment? Dan parkeer je nog altijd gratis gedurende je reis.

 

Kortom, spaar en verdien geld tijdens je vakantie door je auto bij ParkFlyRent.nl te parkeren. Volledig zonder risico en geen addertjes onder het gras. Zo ga je met een gerust hart op reis.